Reikikurssit

Olet tervetullut kursseilleni. Olen työskennellyt Reikin parissa yli kahdenkymmenen vuoden ajan, ja olen opettanut Reiki-menetelmää aktiivisesti vuodesta 2003 lähtien.

Järjestän seuraavat I-Reiki-kurssini Tampereella kevätkaudella 2019. Tilaamalla uutiskirjeeni saat aina tuoreet tiedot uusista kursseista ja muut uutiset sähköpostiisi.

I - Reiki-kurssin ohjelmaan kuuluu mm. itselle ja toiselle tehtävät hoidot, perustiedot Reikistä ja sen historiasta, Reiki-viritykset sekä keskustelut kurssilaisten kysymysten pohjalta. Kullekin kurssille osallistuu enintään neljä henkilöä. Tämä takaa sen että kurssilla riittää aikaa esiin nouseville kysymyksille ja keskusteluille.

I-Reiki-kurssin kurssimaksu on 222 €. Maksu sisältää välipalat, kurssimateriaalin sekä kurssitapaamisillan tarjoiluineen noin kuukauden kuluttua kurssin päättymisestä. Kurssipaikka on Tampereen keskustassa. Kurssi-ilmoittautumisia otan vastaan puhelimitse (ei sähköpostitse tai tekstiviestillä) numeroon: 045-6766 873.

II-Reiki

Järjestän seuraavan II-Reikikurssin Tampereella myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. II-Reiki-kurssi antaa mahdollisuuden käyttää Reiki-menetelmää entistä voimallisemmin ja monipuolisemmin.

Kurssilla on luvassa mm. perehtymistä Reiki-symboleihin, sekä johdattelua toisen Reiki-asteen käytön valtaviin mahdollisuuksiin. Paljon aikaa on varattu myös Reiki-lähetyksille, kysymyksille, vastauksille sekä keskusteluille.

Kurssi-ilmoittautumisia otan vastaan puhelimitse (ei sähköpostitse tai tekstiviestillä) numeroon: 045-6766 873.

Tilaa reikikurssit.fi-uutiskirje!

2-3 kertaa vuodessa ilmestyvän, sähköpostitse lähetettävän, uutiskirjeen avulla pysyt ajan tasalla tulevista kursseistani ym. Reiki-tapahtumista. Lue lisää!

Sivun alkuun