Lastenhoito, parisuhde ja Reiki

Rajoittavat ja osittain valheelliset parisuhdettamme aiemmin koossa pitäneet rakenteet hajosivat, dialogi muuttui aidommaksi, ja kumpikin alkoi kasvaa tahollaan

Lastenhoito

Lastenhoidossa meillä käytetään Reikiä mutkattomasti isoihin ja pieniin asioihin:

  • Lasten nukuttamiseen lähetyksinä tai kontaktihoitona
  • Stressaavan tilanteen laukaisijana lähettäen reikiä tilanteelle
  • Kivunlievityksenä ja sairauksien hoitamiseen lähetyksinä tai kontaktihoitona
  • Itsekasvatusmenetelmänä teemme reikilähetyksiä esim. roolillemme kasvattajina ja jaksamisellemme ja meidän ja lastemme suhteelle
  • Lasten kasvun tueksi lähettäen Reikiä esim. päiväkotiasioille
  • Elintarvikkeiden ja koko kotimme energisoimiseen ja puhdistamiseen
  • Jos tiedossa on jotain yllättäviä lapsia koskeva asioita tms., lähetän Reikiä tilanteelle ja sen kaikille osapuolille

Parisuhde ja Reiki

Yksikään päivän minuutti ei ole tyhjä vaan merkityksellinen. Reikin käyttäminen ei yksiselitteisesti tarkoita että tilanne laukeaa siihen ja kaikki muuttuu hyväksi. Päinvastoin, mikäli kohdalla onkin asia, joka vaatii aidon muutoksen, muutosta ei tapahdu ilman isompaa tai pienempää prosessia.

Lapsiin vaikuttaa myös vanhempien suhde. Harkitsimme monien asioiden summana vakavasti jo avioeroakin, mutta kun olimme molemmat saaneet käyttöömme Reikin toisen asteen mahdollisuudet, ja käytimme sitä myös parisuhteeseemme, alkoi tapahtua. Rajoittavat ja osittain valheelliset parisuhdetta aiemmin koossa pitäneet rakenteet hajosivat, dialogi muuttui aidommaksi ja kumpikin alkoi kasvaa tahollaan.

Reiki tuo siis muutosta, joka ei todellakaan ole aina pelkkää mansikan mussuttamista, vaan vaatii sitoutumista, anteeksiantoa, työtä ja aitoa toimimattomista asenteista ja malleista irtipäästämistä. Reiki tekee taatusti sen mitä on kullekin tarpeen, mutta se ei tee välttämättä sitä mitä itse luulisi olevan tarpeen.

Pia, Tampere

Sivun alkuun