Reiki-tieni

O

ma Reiki-tieni alkoi I-Reiki-kurssilla vuonna 1996. Usuin luonnollisen parantamisen menetelmän yksinkertaisuus, selkeys ja avoimuus tuntuivat jo alusta alkaen minulle läheisiltä. II-kurssille jatkoin vajaa vuosi myöhemmin. Alusta lähtien Reiki on ollut mukana tärkeänä matkakumppanina, tukemassa elämänpolkuni monissa vaiheissa.

Vuonna 1999 sain III-asteen Reiki-vihkimyksen (ns. master-vihkimyksen), joka mahdollistaa Reikin eteenpäin välittämisen. Sitä edelsi vuoden intensiivinen opiskelu ja työskentely opettajani Leila Anderssénin ohjauksessa. Sen jälkeen opiskelin Reiki-menetelmän opettamista avustamalla ja seuraamalla Leilan kursseja. Olen saanut mahdollisuuden nähdä myös muutaman muun Reiki-opettajan työskentelyä.

Valtuututuksen toimia Reiki-opettajana, ja jatkaa opetuslinjaani sain vuonna 2003. Siitä lähtien olen työskennellyt Reiki-opettajana opettaen Reikin ensimmäista, toista ja kolmatta astetta. Oma Reiki-tieni jatkuu edelleen, ja jokaisen vetämäni kurssin jälkeen tunnen itseni yhä vain rikkaammaksi ja kiitollisemmaksi...

Reikin piirissä puhutaan opetuslinjoista. Se tarkoittaa niiden Reiki-opettajien ketjua, joka on välittänyt eteenpäin Usuin luonnollisen parantamisen menetelmän opetukset, esimerkiksi sen kuinka välittää Reikiä eteenpäin. Reiki-menetelmän perustajan Mikao Usuin tulee olla aina opetuslinjan alkupiste, muuten ei ole kysymys Reiki-menetelmästä.

Lue lisää Reikin historiasta

Opetuslinjani

Mikao Usui (1865 - 1926)

Chujiro Hayashi (1879- 1940)

Hawayo Takata (1900-1980)

Wanja Twan

Aila Norlamo (1922-2000)

Leila Anderssén

Simo Ollila

Sivun alkuun