Reikin lahja

Reikin käyttäminen on minulle kiitollisuuden ja rakkauden ilmaisu kaikista niistä lahjoista, jota elämä minulle antaa, ja ymmärrän aivan uudella tavalla yhteyden kaikkeen, mikä on ympärilläni.

"Ei ole elämänaluetta, johon Reiki ei olisi elämässäni vaikuttanut. Kun avasin Reiki-kurssin käymällä Reiki-kanavani, avasin myös sydämeni. Tulin tietoiseksi osaksi elämän virtaa, ja ymmärsin, kuinka elämä, ja ennen kaikkea Rakkaus, virtaa kauttani.

Reikillä hoitamalla tai Reikiä lähettämällä koen, että voin konkreettisesti siirtää rakkautta kauttani toiseen ihmiseen tai hänen elämäänsä, ja toki myös omaan itseeni ja omaan elämääni. Voin myös ”reikittää” ruokaani, kiitollisena siitä voimasta, jolla se minua ravitsee, kasvejani, välittäen rakkautta niitä kohtaan ja kiitollisena siitä, miten ne tuovat eloa elämääni, tai vettä, joka virkistää kehoni ja mieleni, kirkastaa puhtaudellaan kehoni. Reikin käyttäminen on minulle kiitollisuuden ja rakkauden ilmaisu kaikista niistä lahjoista, jota elämä minulle antaa, ja ymmärrän aivan uudella tavalla yhteyden kaikkeen, mikä on ympärilläni.

Reiki kulkee kauttamme, se ei kysele mitä olemme savuttaneet, mistä olemme kotoisin tai miltä näytämme. Reikin kautta myös oman itseni hyväksymisen merkitys selkiytyi elämässäni. Minä olen arvokas rakkauden väline, eikä minulla ole oikeutta tätä välinettä jatkuvasti kritisoida tai vähätellä.

Reiki on uskomaton ja upea lahja, joka on jokaisen käytettävissä. Nykyään ajatus elämästäni ilman Reikiä on kuin valitsisi elämän maailmassa ilman värejä. Reiki avaa ymmärryksemme elämän syvyydelle ja voimalle aivan uudella tavalla. Reikin voiman saadakseen käyttöönsä ei tarvitse tehdä mitään, ei pyrkiä, ei taistella, ei tehdä kuperkeikkoja sen ansaitakseen. Meidän tarvitsee vain avautua, ja antaa Reikin parantaa meitä, ja antaa sen rakastavan energian levitä kauttamme myös muihin.

Tulevaisuuden maailmassa, minulle täydellisimmässä maailmassa, on Reikin lahjan käyttäminen jokaiselle itsestäänselvyys. Niin kauan kuin näin ei ole, on edessämme jatkuvasti lähde, josta emme juo vaikka olisimme kuinka janoisia."

A., Tampere

Sivun alkuun